Herstart Peuter- en Kleuterdans in Linne

Met ingang van september 2017 start RKSV Linne weer met peuter- en kleuterdans in Linne. Als trainster hebben we Rianne Coenen bereid gevonden om dit in Linne te starten en zelfs verder uit te breiden.

Zoals bekend is het zeer belangrijk voor de motorische ontwikkeling van kinderen dat ze niet alleen veel bewegen, maar vooral verantwoord bewegen. Bewegen op muziek onder begeleiding van een daartoe opgeleide trainster is een perfecte methode om beide doelen te bereiken. En als ze een tijd geoefend hebben, wordt zelfs een officieel optreden geregeld om aan een groot publiek te laten zien wat ze allemaal kunnen.

Even voorstellen…

De trainster is zelf, ondanks haar jonge leeftijd, een zeer ervaren danseres. Als jazzdanseres is zij opgegroeid bij RKSV Linne en is al enige tijd actief trainster bij onze vereniging. Haar opleiding tot trainster is zij nu op het hoogste niveau aan het afronden en heeft zij gevolgd vanuit RKSV Linne. Sinds afgelopen seizoen danst zij bij de A-selectie van jazzdansvereniging Swentibold te Sittard. Daarnaast heeft zij 11 jaar gedanst bij de dansgarde van JCV De Kuulköp en is momenteel lid van de dansgarde van CV De Kwekkerte. Als derde dansstijl is zij zich aan het bekwamen in het klassiek ballet bij Petra's Dansschool te Roermond.

Zakelijke gegevens…

Locatie

De danslessen zullen plaatsvinden in Zalencentrum De Harmonie, Grotestraat 9, 6067BP te Linne.

Tijd

Op zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00 zijn alle peuters en kleuters welkom voor hun danslessen. Bij voldoende deelname, wordt een tweede groep gestart, dus geen onbeperkt uitbreiden van de bestaande groep. De kinderen moeten wel elk hun aandacht hebben en dat betekent een beperkte groepsgrootte.

Opgave

Opgaveformulier kan hier worden gedownload.

Proeflessen

Als uw kind liever eerst wilt proberen, dan is dat zeker te doen. Twee proeflessen om het dansen eens te proberen is een optie. Dit kunt u met de trainster afspreken.

Leden login

Agenda

z m d w d v z
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31