In actie voor een tumblingbaan!

Beste Ouders,

We komen in actie om een Tumblingbaan bij elkaar te sparen voor onze turnsters en turners! En daar hebben we hulp bij nodig want zo een mat kost ongeveer 5.000 Euro.Tumbling is een erg spectaculaire turnvorm en we kunnen daarmee nog meer bieden aan onze turnjeugd.

De eerste actie die we gaan doen, is om via “fondsenwerving STEUN” een groot deel van dit bedrag bij elkaar te krijgen. Het is daarbij de bedoeling dat onze turn(st)ers een boekje krijgen met 25 krasvakjes.  Achter ieder vakje is een bedrag verstopt van 0,50 tot 3,00 Euro.  De turn(st)ers vragen familie, vrienden, bekenden om één of meerdere vakjes open te krassen. Het bedrag dat “open gekrast” is, wordt afgedragen aan de turn(st)er en dus gespaard voor de Tumblingbaan. Voor ieder open gekrast vakje ontvangt de sponsor een blad met voordeelcoupons van landelijke ketens/organisaties.

Onze trainers en trainsters begeleiden de actie:

-ze zorgen voor nadere uitleg aan de turn(st)ers waarbij het in eerste instantie de bedoeling is dat de turn(st)ers in kleine groepjes gaan werken: samen proberen ze een boekje vol te krijgen

-ze houden bij wie een boekje heeft

-ze zamelen het geld in

We starten de actie begin maart en de doorlooptijd zal 3 weken zijn. Waarbij we hopen op de medewerking van al onze turn(st)ers! Mocht u er als ouder echter bezwaar tegen hebben dat uw dochter of zoon hieraan meewerkt, dan wil ik u vragen dit aan een van onze train(st)ers door te geven. En als u zelf wilt mee helpen, dan zou dat helemaal fantastisch zijn! Meldt u in dat geval ook aan bij een van onze train(st)ers.

Planning actie Tumblingbaan is als volgt:

Week 11 (9 t/m 14 maart):

Trainers en trainsters delen de boekjes op trainingen uit  aan turn(st)ers en geven uitleg. Op het moment dat de turn(st)ers het boekje hebben, kunnen ze aan de slag ermee.

Week 12 (16 t/m 22 maart):

De turn(st)ers leveren op de training het opgehaalde geldbedrag in en het boekje wordt doorgegeven zodat de volgende van het groepje ermee verder kan. De trainers en trainsters controleren daarbij of het geldbedrag overeen komt met wat gekrast is.

Week 13 (23 t/m 29 maart):

Laatste week van de actie. Ook nu wordt het geld weer ingeleverd en wordt het boekje doorgegeven aan de volgende van het groepje.  Aan het einde van de week wordt het opgehaalde geldbedrag bekend gemaakt!

Opmerking: afhankelijk van het succes van de actie, kan de planning worden aangepast.

 

Afmelden

Wil je je afmelden van de website zodat je geen nieuwsberichten meer ontvangt?

Log dan in met je gebruikersnaam of e-mailadres. Zodra je ingelogd bent, doe je hetvolgende:

1. Klik je in je gebruikersmenu op 'Mijn account'.
2. Klik op de tab 'Bewerken' klikken in je persoonlijke pagina.
3. Helemaal onderin de pagina klik je op de button 'Account annuleren'.
4. Bevestig de annulering van je account.

Nu is het account opgeheven en ontvang je geen berichten meer. 

Leden login

CAPTCHA
Deze vraag is om geautomatiseerde spam te voorkomen.
10 + 6 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.