Bente Limburgs Kampioen jeugd 1 D1!

Vandaag mochten Jasmijn, Hanna en Bente de LK meerkamp turnen. Jasmijn (jeugd div 4) mocht ‘s ochtends beginnen en turnde een goede wedstrijd met hier en daar wat kleine foutjes. Ze werd netjes 7e en heeft zich hiermee geplaatst voor de Districtsfinale.

Hanna (Sen div 6) opende fantastisch op de balk, ze behaalde hier het hoogste punt. Deze lijn zette ze door. En waar ze tijdens de vorige wedstrijd nog weigerde op de sprong, behaalde ze hier nu het 3e punt! Hanna werd heel onverwachts en knap 2e!

Bente (jeugd 1 D1) startte met een val op de balk, maar herpakte zich hierna heel goed! Ze turnde op alle toestellen naar behoren en dit werd beloond met de 1e plaats! Bente is hiermee Limburgs Kampioen geworden! Ook heeft ze zich geplaatst voor de Districtsfinale!

Goed geturnd meiden! Op naar de toestelfinales morgen! Dan mogen Luka, Jasmijn, Hanna en Bente turnen!

Deze vraag is om geautomatiseerde spam te voorkomen.
2 + 4 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.