LK Toestelfinales!

Vandaag mochten Luka (sprong en balk), Jasmijn (sprong), Bente (brug, balk, vloer) en Hanna (brug, balk vloer) hun toestelfinales turnen.

In wedstrijd 1 werd Luka (pup 1 D1) 2e op sprong én 2e op balk! Jasmijn (jeugd div 4) behaalde een keurige 5e plaats op de sprong.

In wedstrijd 3 was het de beurt aan Bente (jeugd 1 D1) en Hanna (sen div 6). Bente werd gister al Limburgs Kampioen in de meerkamp en als kers op de taart nam ze vandaag op de brug en de balk ook het goud mee naar huis. Op vloer werd ze 4e! Onze senior Hanna werd vandaag knap 3e op de vloer en 5e op de brug en balk!

Kortom: een succesvol LK weekend! Gefeliciteerd meiden!

Deze vraag is om geautomatiseerde spam te voorkomen.
4 + 0 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.