Turnen

Het turnen in Linne is nog steeds een zeer belangrijk onderdeel van de RKSV. Het heeft op het moment al een regionale functie met leden uit de omliggende dorpen zoals Herten, Melick,Montfort, St.Odiliënberg, Roermond ed. Het is onderverdeeld in 3 groepen te weten 9 recreatiegroepen voor dames, selectie dames en herenturnen. Er word op verschillende dagen getraind in de sporthal in Linne en de selectie heeft vaker extra trainingen in de turnhal van Swentibold Sittard.

Mocht je interesse hebben om ook bij RKSV Linne te komen turnen kom dan eens op vrijdag (recreatie) of zaterdag (jongens) kijken en doe vrijblijvend een aantal trainingen mee om te kijken of je het leuk vindt.

De selectie doet mee aan regionale en landelijke wedstrijden waarbij regelmatig medailles worden behaald.