Informatie en Contact

De turnsters/turners worden naar leeftijd ingedeeld waarbij ze onder deskundige leiding van enthousiaste train(st)ers de beginselen van het turnen aangeleerd krijgen. Hierbij valt te denken aan een radslag, handstand maar ook de basistechnieken op de diverse turntoestellen zoals de brug, de evenwichtsbalk, vloer en sprong.

Op het moment trainen er 8 recreatie meisjes groepen en de kleutergym op vrijdag, dit zijn recreatie 1 t/m 8. Recreatie 9 traint op maandag. De jongens trainen op zaterdagmorgen. De trainingstijden van deze groepen kunt u vinden onder het kopje 'Trainingen en Contributie'. De dames selectie turnt 8 uur per week. Er word geturnd in 2de ,3de, 4de en 5de divisie waarin goede resulaten worden behaald. Elk jaar nemen ook een aantal leden deel aan de Limburgse Kampioenschappen en toestelfinales waar regelmatig het poduim behaald word.

Vind uw kind het leuk om op de handen te staan en capriolen uit te halen op de koprolstang kom dan eens langs in de sporthal te Linne en bekijk deze groepen eens met welk een plezier hier geturnd word!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de leiding van het turnen of mailen naar rksvlinneturnen@hotmail.com

Recreatie meisjes 1 t/m 8:                Marlein Heunen
                                                         rksvlinneturnen@hotmail.com