Vijf keer Limburgs Kampioen!!

Dit weekend vonden de LK finales en de LK toestelfinales plaats in Weert. Lieve en Fé, instap N3, mochten de spits afbijten. Beide turnden een foutloze wedstrijd! Lieve werd met 2 punten verschil Limburgs Kampioen en Fé werd 2e!

Daarna kwam Mila, pupil 1 N3, nog in actie. Zij was eigenlijk reserve maar mocht door het uitvallen van een turnster toch deelnemen. Ook zij turnde een stabiele wedstrijd en werd 8ste.

Op zondag waren de toestelfinales. Hier werden Fé (sprong), Lieve (brug & vloer) en Fayah (sprong) Limburgs Kampioen!! Imke behaalde een 7e plek op brug, Mila werd 4e op sprong en 5e op vloer. Fayah werd nog 4e op vloer.

Voor ons een fantastisch weekend! Trots op jullie meiden!!

Flickr date taken:

Deze vraag is om geautomatiseerde spam te voorkomen.
2 + 3 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.